مینو با اقتدار و برتر از همیشه

مینو با اقتدار و برتر از همیشه، همچنان همتا ندارد

 
مینو با اقتدار و برتر از همیشه، همچنان همتا ندارد

 حکایت رسانه ملی و روزنامه اش                    دوست نادان یا دشمن دانا    
           

در روزنامه جام جم پنجشنبه مورخ 92/5/3 صفحه 11 مطلبی«تحت عنوان  این  مینو آن مینو نیست» توسط کتایون مافی از گروه اقتصاد این روزنامه بچاپ رسیده است. نویسنده بدون اینکه آمار و ارقامی ارائه دهد و به منبع و ماخذی اشاره نماید ذهنیات خود را با بار احساسی حاصل از نگاه دلسوزانه به برند مینو عنوان نموده و با یادآوری  محصولات مینو و تبلیغات قدیمی آنها ذهن خواننده را درگیر موضوع می نماید و بدون هیچ مدرک و استدلال و آماری به این نتیجه می رسد که بسیاری از شرکتها و تولید کننده ها جایگاه بسیار بالاتری از مینو یافته اند و محصولات مینو کیفیت  گذشته خود را از دست داده  و صرفا  جنبه نوستالژی  محصولات است که منجر به خرید مصرف کننده می شود و هر آنچه در ذهن بسته و ناپخته خود نسبت به محصولات مینو روا می داشته مطرح کرده  و نهایتا نسخه هم پیچیده که اگر تلاشی در خور از سوی بخش خصوصی برای  احیای آن صورت گیرد دوباره می تواند به برترین  برند صنایع غذایی کشور تبدیل شود. ای کاش مسئولین روزنامه جام جم برای اعتبار خودشان هم که شده کمی مطالب و مقالات خود را مبتنی بر آمار و ارقام و تحقیقات علمی و میدانی نمایند.آمار و اطلاعات شرکتهای  تولیدی اصلی گروه مینو (پارس مینو و صنعتی مینو خرمدره ) در بورس وجود دارد و از حضور محصولات  مینو در مغازه ها و روند فروش آنان نسبت به محصولات مشابه می توان از جایگاه آنان اطلاع یافت.
شرکتهای  تولیدی گروه مینو در حال حاضر بیش از 250 قلم کالا تولید می نمایند که حدود 60 قلم از این محصولات طی 3 سال اخیر و با کیفیت و بسته بندی و طراحی به روز شده و منطبق با خواسته و نظرات و سلایق مصرف کنندگان به بازار عرضه شده اند.
بخش تولیدی گروه مینو در سال گذشته میانگین تولید و فروش بالای 400 تن  در روز داشته که هیچ شرکت تولید کننده  داخلی در صنعت  غذایی و بویژه شیرینی و شکلات نزدیک به این  رقم هم نشده است و با فاصله بسیار کمتری از آن قرار دارد.بر اساس آمارهای تحقیقات بازار موجود بیسکوییت ساقه طلایی در بیش از 95% مغازه ها همواره حضور دارد رنگارنگ ،شیک ،پفک نمکی ،تک تک در صد حضوری بالای 75% در مغازه های کل کشور دارند و بسیاری از دیگر  زیر برندهای مینو نیز با وجود تولید با حداکثر  ظرفیت با تقاضای بیشتری در بازار مواجه می باشند.
گروه مینو تنها در یک بخش از بازار  و با عرضه آدامس بدون قند وایت توانسته از بیش از 80 میلیون دلار خروج ارز و واردات  آدامس در سال  از شرکتهای  امریکایی و ترکیه ای جلوگیری نماید که فقط همین یک موضوع نشان دهنده عزم جزم شده    مدیرا ن و کارکنان این مجموعه برای برطرف نمودن نیازهای داخلی با اتکا  بر دانش ، توان ،امکانات ،سرمایه و نیروی انسانی  ملی می باشد.
خطوط اسنک (پفک) پلت جدید و شکلات جدید نیز بخشی راه اندازی و بخش دیگر در حال رسیدن به بهره برداری و عرضه به بازار می باشند  (سایر محصولات جدید با توجه به عملکرد  رقبا بویژه رقبای خارجی صلاح نیست که فعلا  مطرح شوند.)
در مقاله مذکور به عدم وجود تبلیغات در سالیان اخیر توسط مینو اشاره شده که مطمئنا با مثالهایی که از قدیم آورده شده منظور تبلیغات تلویزیونی می باشد. جالب است که روزنامه جام جم متعلق به رسانه ملی است  و از قرارداد های این رسانه خبر ندارد و نمیداند که گروه مینو از مشتریان  دائمی و خوب بازرگانی صدا وسیماست اما واقعیت این است که با عدم تدبیر موثر  مسئولین صدا سیما و اتفاقاتی که سالیان اخیر رخ داده که از یکسو  به گران کردن بیش از حد تبلیغات در شبکه های سراسری صداو سیما و از سوی دیگر به از دست دادن مخاطب مخصوصا طی 5 سال اخیر منجر شده است ،امکان تبلیغات گسترده و اثر بخشی آن از طریق تلویزیون  به پایین ترین سطح رسیده است.
این در حالیست که شرکتهای رقیب  دارای مبدا ثبت برند خارج از ایران در شبکه های ماهواره ای  فارسی زبان که در برخی موارد بینندگان داخلی بسیار بیشتری از رسانه ملی دارند ، با هزینه های به مراتب کمتری (کمتر از یک دهم ) تبلیغات گسترده با اثر بخشی بالا انجام می دهند  و چنانچه برندهایی که منشا داخلی دارند نسبت به این امر اقدام نمایند با انواع مشکلات  و تحریم صدا وسیما مواجه خواهند شد . وقتی این موضوع دقیق بررسی شود مفهوم دوست نادان و دشمن دانا بیشتر مشخص می گردد.
اگر دلسوزی نسبت به برندهای ملی  بطور واقعی وجود داشته باشد، برای حل مشکلات تولید  به منظور  حفظ و توسعه سرمایه های ملی چاره جویی و  پیشنهاد ارائه  می شود نه اینکه تبر تیز مقالات نا مستند و اشتباه بدست افراد نادان سپرده شود تا بر ریشه  سرمایه های ملی زده شود.
حق تعالی را سپاس می گوییم که مینو امروز به دلیل بهبود مستمر در کیفیت و نوآوری در صنعت غذایی کشور ،مقتدر تر از همیشه از بیشترین میزان  فروش و سهم بازار در صنعت شیرینی و شکلات کشور برخوردار است و ضعف هایی هم که وجود دارد پذیرفته و در پی برطرف نمودن آنها است و از یک جهت می توان گفت «این مینو آن مینو نیست» چرا که علی رغم دشوار شدن بیش از حد فعالیت های سالم اقتصادی بو یژه تولید، مینو با  استقرار بر پایه های مستحکم و پر سابقه خود و  با تدابیر و اندیشه های نوین و عزمی راسخ، آینده ای روشن تر را پیش رو می بیند.
•    توضیح در خصوص اشتباههای مقاله کتایون مافی :گروه مینو در حال حاضر بطور کامل زیر مجموعه شرکت اقتصادی و خود کفایی آزادگان است و این شرکت کل سهام را از شریک قبلی خریداری نموده است .
•    برند تی تاپ متعلق به مینو نبوده است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





ارسال توسط majid

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 24
بازدید ماه : 24
بازدید کل : 10456
تعداد مطالب : 33
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1